In oktober bij Forme & Style

Mooie herfstkleuren.

De dagen worden korter en de nachten worden kouder. De periode om met volle teugen van uw interieur te genieten is aangebroken.

Nog op zoek naar een knusse relaxfauteuil of een comfortabele zetel ? Een overzichtelijke boekenkast ? Een praktische inloopdressing op maat ? De ideale eettafel voor de eindejaarsfeesten met de familie en de vrienden ?

Kom langs in één van onze showrooms, breng afmetingen en enkele foto’s van de in te richten ruimte mee, en bespreek uw project vrijblijvend met onze interieurvormgevers.

 
Herfstcampagne 2021.

Tot en met zaterdag 30 oktober organiseren wij onze jaarlijkse herfstcampagne. Geniet van uitzonderlijke kortingen op een hele reeks meubelen van Hülsta, Rolf Benz Freistil, Skovby, Leolux, Gwinner, Himolla, RMW, Erba, Tonelli, Fusiontables, Pol74, Now …

Wie vergelijkt, wint bij Forme & Style immers altijd !


Zitten aan een bureau is het nieuwe roken.

Daarom bevelen internationale specialisten aan om afwisselend zittend en staand te werken. Zowel fysisch als mentaal creëert deze manier van werken zeer positieve effecten op ons welzijn.

Wij hebben voor u een ergonomisch, hedendaags en elegant bureau samengesteld, dat elektrisch regelbaar is in de hoogte.

Ontdek HIER de specificaties van dit bureau, alsook de lanceringsaanbieding. U kunt uw nieuw ergonomisch bureau online bestellen.

 
Nog steeds uitzonderlijke koopjes in onze Koopjeshoek !

Bezoek onze showrooms te Drogenbos en Woluwe, alsook onze Outlet in Drogenbos, en ontdek meer dan 450 toonzaalmeubelen die aan uitzonderlijke prijzen worden aangeboden.

U kunt de beschrijvingen, afmetingen, prijzen en foto’s van deze meubelen ook ontdekken in De Koopjeshoek van onze website.