In juni bij Forme & Style

Tijd voor verandering
De voorbije maanden hebben wij onze levensstijl en onze dagelijkse gewoonten noodgedwongen moeten aanpassen. Ook de interieurinrichting van onze woning moet vaak aangepast worden.
Herinrichting van de bureauruimte, integratie van een home office in de woonkamer, creatie van de dressing van uw dromen, realisatie van inbouwkasten op maat, extra opbergkasten, ….

Kom langs in één van onze showrooms, breng afmetingen en enkele foto’s van de in te richten ruimte mee, en bespreek uw project – vrijblijvend en gratis – met onze interieurvormgevers.

De Koopjeshoek
Op zoek naar een koopje ? Nieuwe stoelen ? Een nieuwe eettafel ? Een nieuwe zetel ? Wij stellen u een uitgebreide selectie van nieuwe meubelen en zitmeubelen uit onze showrooms voor aan onklopbare prijzen. U kunt de beschrijvingen, afmetingen, prijzen en foto’s van meer dan 300 meubelen ontdekken in De Koopjeshoek van onze website.

De nieuwe trend : gezond slapen in een natuurlijke omgeving
Forme & Style blijft zijn lijn van natuurlijke en gezonde producten verder ontwikkelen. Vandaag wensen wij de nadruk te leggen op het beddengoed. In deze stresserende tijden is het primordiaal om in een ontspannende en rustige omgeving afstand te nemen van alle drukte, optimaal tot rust te komen en zich opnieuw op te laden.
Met Hüsler Nest stellen wij u natuurlijke lattenbodems en matrassen voor die zorgen voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam. Dankzij het gebruik van natuurlatex, katoen, schapenwol en hout wordt er bovendien een zelfregulerend klimaat ontwikkeld.

Kom dit nieuw concept ontdekken en testen in onze showroom te Sint-Lambrechts-Woluwe, en geniet van onze ontdekkingscampagne.

De nieuwste collecties van Team 7 en Skovby
Team 7 en Skovby hebben nieuwe collecties ontwikkeld met tal van innovatieve ideeën, met verleidelijke designs en met uitgebreide mogelijkheden. Ontdek deze nieuwe collecties in onze showroom te Drogenbos.

Onderhoudsproducten leder
Vergeet niet uw lederen salon, relaxzetel of stoelen regelmatig te reinigen en te voeden. De nodige onderhoudsproducten zijn beschikbaar in onze showrooms.