Het Rolf Benz logo op een design zetel of een design fauteuil garandeert dat u plaats neemt in een comfortabel en hoogwaardig zitmeubel. Het Freistil gamma omvat een prachtige collectie van stijlvolle fauteuils, zitbanken, salons en longchairs.

Een perfect design, kwalitatieve ambachtelijke vervaardiging, luxueuze stoffen en uitzonderlijk leder : het zijn deze ingrediënten die er voor zorgen dat Freistil by Rolf Benz al jaren aan de top staat. De Freistil designbanken worden met de hand gemaakt in de regio van het Zwarte Woud in Duitsland. Vakmanschap en kwaliteit gaan er nog steeds hand in hand.

Freistil by Rolf Benz ontwerpt zelfs design sofa’s op maat. U kunt de afmetingen, de zithoogte, de zitdiepte, het zitcomfort, het type armleuning en de pootvariant zelf bepalen en afstemmen op uw wensen en op de beschikbare ruimte.

In de Forme & Style showrooms staan de meeste Freistil by Rolf Benz design meubelen tentoongesteld. Op regelmatige basis worden nieuwigheden gepromoot en bepaalde afwerkingen in de kijker gezet. Onze interieurvormgevers delen graag hun Freistil passie met u.